Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ego erzes a huvelyben, kiveve...

Ego erzes a huvelyben, kiveve amikor fekszek. Mifele fertozes lehet ez?

Figyelt kérdés

Semmi mas tunetem nincs, csak ez az ego erzes a huvelyben. Voltam vele orvosnal, bakterialis fertozesre adott huvelytblettat+huvelyflora visszaalitot, de nem mult el a dolog. De hozzatette, o nem lat semmit, ha nem nem panaszkodnek, aztmondana minden rendbe odalent.

Fura viszont, ha fekszek semmit se erzek, igy kb

ha tehetem csak fekszek az agyamba. Mit tegyek? Menjek vissza az orvoshoz? Ez elott soha nem volt ilyesmi problemam, de ez megkeseriti az eletemet :( Baratommal szeretkezni se merek igy :( Ja, amikor voltam orvosnal o is kapott szajon at gyogyszert.

20/L

2016. dec. 2. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyrészt egy fertőzés nem biztos, hogy egy kezelés alatt elmúlik. Szükség esetén (pl ha nem múlnak a tünetek) akkor tovább kell folytatni.

Másrészt bármilyen gyógyszer ami a hüvelyedbe kerül felborítja a normál hüvelyflórát és a kezelés után fertőzés nélkül is panaszt okoz. Ilyenkor javasolt a hüvelyflóra helyreállítására készült készítményt használni pár napig, előírás szerint (pl Lactofeel ilyen).

Én azt mondanám, hogy inkább menj vissza a dokihoz, derüljön ki, hogy fennáll-e még a fertőzés vagy sem és ha kiderült pontosan mi okozza a panaszt akkor aszerint kezeld magad.

2016. dec. 2. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:
olyan is előfordulhat, hogy nem egyféle fertőzés van jelen (főképp ú.uszodafertőzésnél). Mindenképp gyulladásra utal. Menj vissza a dokidhoz. Vett kenetet?
2016. dec. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!