Mi lehet az a gömb?
Figyelt kérdés
van egy kb 3,5 cm átmérőjű gömb a szemérem ajkaim fölött a jobb oldalon. ha befeszítem az alsó hasizmomat, kidomborul. menzeszkor, ha hasonfekve alszom, reggel fáj, és olyankor egy ideig nem látszik, de újra kidomborul.
VAN EGY FÉL HERÉM???!!
2016. dec. 1. 19:05
2/11 A kérdező kommentje:
soha nem emelgettem semmit amitől sérvem lehetne, és ez már több mint 2 éve rajtam van.
2016. dec. 1. 19:13
7/11 anonim válasza:
orvosin vagyok, és ugyan látni nem láttam, de a leírás alapján én azt mondanám, hogy lágyéksérv :/ azonnal menj el orvoshoz, mert ha az ott összegyógyul, annak nem lesz jó vége :/
8/11 anonim válasza:
Lágyéksérved van, húgomnak is volt kiskorában pont ilyesmi, ahogy leírtad. Meg kell operálni.
9/11 anonim válasza:
Irány a doki azonnal! Sérv nem csak emelgetéstől lehet! És lehet más is az oka.
10/11 anonim válasza:
Lehet valaki dug teged belulrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!