Probléma lehet, ha ilyen volt a megvonásos vérzésem?
Októberben volt egy terhességi parám, aztán október 21-én megjött, és az összes tesztem negatív lett, a menstruációm 3. napján pedig elkezdtem fogamzásgátlót szedni. A fogamzásgátló ideje alatt visszamentem az orvosomhoz, aki megultrahangozott, hogy 100%-ig biztos legyek benne, hogy nem vagyok terhes. A tabletta szedése alatt jelentkezett áttöréses vérzés, volt, hogy elég erős volt, de a doki azt mondta, hogy az első levél tablettánál ez normális, így tiltakozik a szervezetem a hormonok ellen. A tablettát 12-én, szombaton fejeztem be, ezt követően 16-án, szerdán megjött a megvonásos vérzésem, viszont csak 1-2 óráig volt erősebb, darabos, azt követően rózsaszínes lett, és a következő két napban ugyanúgy rózsaszínes volt, szombaton pedig már nem is volt semmilyen jellegű vérzésem. Ez normális az első levélnél, vagy még mindig elképzelhető, hogy terhes vagyok?
Egyébként 20-án elkezdtem a második levél tablettát, illetve a szünet hetében csináltam még egy terhességi tesztet, meg a héten még egyet, azok is negatívak lettek, de még mindig félek.
Furcsa, nálam a megvonásos vérzés is olyan volt, mint egy sima menstruáció, csak nem tartott olyan sokáig. De ha ennyi negatív teszted van, csak nem lehetsz terhes. Szerintem inkább az a gond, hogy még új neked a gyógyszer. Ha a második vérzés is ilyen furcsa, akkor lehet agyalni, mi a gond.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!