Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire ciki megmondani a...

Mennyire ciki megmondani a nőgyógyásznál hogy 22 évesen szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Most van az első komoly kapcsolatom. Fogamzásgátlót szeretnék feliratni.

2016. nov. 27. 22:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#10es válaszoló: és neked nem jelentkezett semmi mellékhatás?
2016. dec. 5. 17:32
 12/28 anonim ***** válasza:

Az első pár szem után csupa pöttyös voltam, és a libidóm is csökkent. Viszont mivel ekkor szokik hozzá a szervezet, ez normálisnak mondható. A pöttyök pár nap alatt megszűntek, a libidócsökkenés pedig az első hónap végére. Párom azzal vigasztalt, hogy úgyis a pöttyös az igazi. :D Azóta semmi mellékhatás nem jelentkezett, és nagyon jó, hogy bátran lehet bárhol bármikor szexelni, és nem kell arra figyelni, hogy ki hova nyúl ondós kézzel.

20L

2016. dec. 5. 21:11
 13/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod nagyon aranyos vagy :)

Kicsit félek a mellékhatásoktól de remélem szerencsém lesz mint neked.

2016. dec. 5. 21:24
 14/28 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle. Bízz abban, hogy semmi nem lesz. Az első pár hónapban amúgy a folytonos pecsételés vagy barnázás is normális, de nekem egyszer volt egy csepp vér, és ennyi. Ez még normális,hiszen a szervezetnek új az egész.utana hozzászokik, és lehet élvezkedni. :D
2016. dec. 5. 21:48
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon az infókat!

Csak múlt hétre már nem volt időpont az orvoshoz, így csak ezen a héten tudok menni, viszont elkezdett fájni a hasam. Jövőhéten kéne megjönnie, remélem nem lesz a héten semmi mert akkor mondhatom le az időpontot.. Pedig nagyon fellelkesítettél :))

2016. dec. 5. 22:51
 16/28 anonim ***** válasza:
A doki attól még fel tudja írni a gyógyszert, hogy elkezdődött a menstruáció. Nem tudom, lesz-e hüvelyi vizsgálat. Nálam csak felírta a gyógyszert, se vért, semmit nem nézett. Szóval igazából szerencsém van, hogy így sincs mellékhatás. 😜
2016. dec. 5. 22:59
 17/28 A kérdező kommentje:

Akkor tényleg nagyon szerencsés vagy!! :))

Nem féltél így vizsgálatok nélkül elkezdeni szedni?

2016. dec. 5. 23:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem, mert csak később, ezen az oldalon döbbentem rá, hogy igazából vizsgálni is kellett volna. :P Szerencsém volt.
2016. dec. 6. 10:56
 19/28 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok nekem hogy lesz. Majd megírom. Mindegyik válaszodra zöldet adtam.:)
2016. dec. 6. 13:59
 20/28 anonim ***** válasza:
Oké. Köszi. :)
2016. dec. 6. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!