Tanga hasznalatakor mindig kinos helyzet lep fel, nektek is van ilyen?
Figyelt kérdés
Kerlek ne panaszoljatok be a kerdesemet,hogy kamu, mert nem az. Szoval en 15 eves lany vagyok es neha tangat hordok. De nem nagyon szeretem mostanaban mert a sima bugyiban nem, de a tangaban feher valadekkal lesz tele, rengeteggel. Hogyhogy csak tangaban van ez? Es miert olyan sok?#tanga #kinoshelyzet kinos
2016. nov. 27. 13:26
11/13 anonim válasza:
Mi nem hasznos a válaszomban, kérdező? Tényleg rohadt undorító, mikor folyik, meg mellémegy stb, erre írtam a tisztaságit.
12/13 anonim válasza:
Utolsó... Nem tudom melyik tisztasági betétes válaszoló vagy, de egyik sem volt hasznos. Egyrészt használ, másrészt mivel ez nem normális jelenség, így ennyivel nem is lehet elintézni.
Egyébként nem tudhatod, hogy ő ítélete-e nem hasznosnak a válaszodat, miért tőle kérdezed csak? Én sem ítéltem annak...
13/13 anonim válasza:
Szerintem normális a folyás, a tanga irritál így több folyásod van, ez nekem is így volt. A legjobb a normál pamutbugyi (nem tanga, nem kisnadrág fazon). Dressz alá esetleg mehetne a lézervágott bugyi, mert az nem látszik át jó esetben és akkor nem kell tangát hordanod. Estére mindenképpen sima pamutbugyit vegyél fel tisztasági nélkül, hogy legalább éjjel szellőzzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!