Mitől lehet barna folyásom szex után?
Pár hete vesztettem el a szüzességem és nem véreztem minden rendben volt. Mikor két napra rá megint együtt voltunk akkor volt egy kis barna folyás aztán a következő napokban meg is jött hamarabb mint kellett volna. Jóval tovább is tartott (12nap) mint általában. Aztán megint együtt voltam a barátommal és rá két napra ismét barna folyást vettem észre(előző este baloldalon alhasi fájdalom)Mi lehet az oka? Megsértett volna a legutolsó alkalommal?
Mindig védekeztünk!
18/L
Kicsit kevés az információ, de az első lehetett még valami kis sérülés irritációja a szüzesség elvesztése után.
A második a ciklus melyik napja körül volt? Az elhúzódó menstruáció, a ciklus közbeni pecsételés, oldalsó alhasi fájdalom (petefészek talán?) lehet hormonális hatások miatt is vagy egyszerűen az ovuláció miatt.
Ha nem köthető a barna folyás a ciklus normális történéseihez (peteérés, menstruáció előtti vagy utáni pecsételés) és többször előfordul akkor keress fel egy nőgyógyászt, mond el neki pontosan mi mikor történt és segít, hogy biztos lehess benne: nincs semmi szervi eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!