38 napos ciklus és darabos vérzés?
Nálam is pár hónap alatt nagyon erős lett (akkor 19 voltam), görcsös és rosszullétes. Mindenképpen csináltass egy vérképet házidokival és UH-ot kérj a nőgyógyásznál. Endokrinológushoz mentem és kiderült hogy a pajzsmirigyem alulműködik (okoz menzeszgondokat, tinikor végén a hormonváltozás miatt alakult ki :( ) és cisztáim voltak, kaptam hormonpótlót a pajzsmirigyemre, a cisztákra pedig szénhidrátcsökkentés és mozgást írt elő a doki, beállt egy jó érték (1 körüli tsh) és azóta a menzeszem 4napos, közepes, 2napig erős csak, a fájdalom egy szem algoflex M-vel elmúlik 6-8órára legalább, utána pedig nem is kell kb, de van hogy gyógyszer nélkül simán túlélem már! A ciszták eltűntek!
Fogamzásgátlót lehet fog ajánlani a doki de jobb nem elfogadni mert csak tüneti kezelés, nem megoldja a gondot.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, akkor mindenképp felkeresem a háziorvosom is. Remélem nincs semmi baj...
Ment a zöld jel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!