Véleményetek a CIFRAN 500mg tablettáról? Férfinak is jó?
Figyelt kérdés
ez a szer tényleg csak felfázásra jó? a férjem felfázott és vehet be ebből a gyógyszerből? amúgy nekem írta a körzeti épp erre a problémára..
kb 1 hete írta a dokim és a páromnak is azok a tünetei,és csak kiváncsi vok hogy neki lehet e bevenni ebből..amúgy nem érzékeny semmi féle gyógyszerre..
(tudom hogy az orvost kellenne megkérdezni de neki a munkája nem engedi,hogy csak úgy elszaladjon hozzá)
2010. ápr. 30. 07:38
1/3 anonim válasza:
A Cifran antibiotikum, többek között húgyúti fertőzésekre, de egyéb bakteriális megbetegedésekre is. Semmi köze a gyógyszernek a nemhez, de antibiotikumot nem ajánlok orvosi utasítás nélkül szedni. Amúgy is külön kéne felirani neki, mert az orvos által írt adagolást mindenképp be kell tartani, végig kell szedni adott napon keresztül, úgyhogy nem felezhetitek meg mondjuk a doboz tartalmát..
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ..végül is erre voltam kiváncsi,hogy elég e ha adok neki belőle vagy kellene neki egy kiírt adag..
2010. ápr. 30. 08:23
3/3 anonim válasza:
Az antibiotikumokat mindíg végig kell szedni, ahány napig az orvos mondta. Ha előbb abbahagyod, elvész a hatás, feleslegesen szedted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!