Mensi után napja barnázok. Korábban ilyen még nem volt, mitől lehet? 24. l
Nálam ez mindig így van, szerintem normális.
20L
Szia! 23 éves vagyok. Nekem eddig soha nem volt barnázásom mensi elött. Nálam végig piros szokott lenni, esetleg néha-néha csak az utolsó napokban a barnázás. Ebből is látszik, hogy különbözőek vagyunk. Minden nőnek más a szervezete, ezért más a menstruációnk is.
Olyan is előfordul, hogy a saját testünk változik. Elmondok még egy személyes példát (mert más nevében nem nyilatkoz6ok értelemszerűen) nekem 20 éves koromig 8-10 napig tartott a mensim és igen sok jött, muszáj volt egyszerre tampont és betétet is használnom, de még így is sokszor foltot hagytam a ruhámon. Pedig hidd el, cseréltem. 20 éves koromban azonban valami történt, mert azóta lényegesen kevesebb jön (talán ez inkább a normál mennyiség) és csak 5-6 napig tart. Már elég csak az egyiket használnom. Változtam belül. Lehet Te is épp egy változáson esel át. Ezeket a dolgokat akaratlagosan nem lehet irányítani. Mondják, hogy étrenddel lehet, de kitudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!