Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhességmegszakítás után...

Terhességmegszakítás után nektek is felborult a cilusotok? 30 napos helyett most 22 napos. Meddig lesz ez így? Visszaáll?

Figyelt kérdés
Méhenkívüli miatt volt, mielőtt leszólnátok.
2010. ápr. 29. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
semmi rendellenes nincs benne, majd helyreáll, viszont védekezzetek addig gumival, hagyd regenerálódni a szervezeted
2010. ápr. 29. 18:14
 2/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem várj 1-2 hónapot, ésha nem áll vissza, akkor fordulj orvoshoz. Lehet, hogy a hormonjaid is megborultak (legalábbis nálam ez volt missed ab után).
2010. ápr. 30. 12:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után jöttél helyre? Nekem 2 hónapja volt a műtét és most van a 3. vérzésem. Köszi a válszokat!!
2010. ápr. 30. 19:23
 4/5 anonim válasza:

tegnap 12:25-ös vagyok: én a második vérzés után mentem dokihoz, mert úgy tapasztaltam, nincs minden rendben (erős, darabos sokáig tartó vérzés) kiderült sárgatesthormon elégtelenségem van. Arra adott gyógyszert és az rendbe hozta. Ha nem javul nálad a helyzet, szerintem menj el orvoshoz. Főleg ha újabb babát terveztek.

Jobbulást kívánok!

2010. máj. 1. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Voltam 3. napi hormonvizsgálaton, ott minden rendben volt, majd kíváncsi leszek a ciklus 2. felére.
2010. máj. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!