Lehetséges, hogy a gyógyszerektől izzadok éjszaka?
A problémám az, hogy egy ideje elkezdtem izzadni éjszaka, vizes a paplanom meg a matrac is. A hátam, fenekem, tarkóm szokott vizes lenni. Ha kitakarózom akkor már nincs melegem nem izzadok. Ruha nélkül alszom, nem fűtünk a szobában, mert így is meleg van, panelban lakunk, viszont a takarónk azért vastag. A másik az, hogy az utóbbi 2-3 hétben 2 féle antibiotikumot is kellett szednem, egyiket a vizeletemben található baktérium miatt, a másikat pedig az ínyemre, mert kiszedték az egyik bölcsesség fogamat. Dalacint szedtem, mellé pedig probiotikumot és fájdalomcsillapítókat (Flector por, Advil, Cataflan).
Lehetséges hogy emiatt izzadok vagy lehet ez a fogamzásgátló hatása is (Tri-Regolt szedek most)? Mert mikor az előző fogamzásgátlót szedtem (Jangee) akkor nem voltak ilyen tüneteim. Csak éjszaka van ilyen, nappal sosem izzadok és éjszaka sem mindig.
Hasonló tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!