Mitől van barna folyásom? 16/L
Figyelt kérdés
Már kb két hete fájdogál a gyomrom és az alhasam, most kellene majd megjönnie a menstruációmnak is, de barna folyásom volt. Ez mitől lehet? Összefügg a hasfájással? Mert egy hete már irtam ki kérdést a hasfájással kapcsolatban, amikor irtam, hogy olyan, mintha fájna a méhem és ugye a barátommal is fájt az elso együttlét nem amiatt pl, hogy mekkora a pénisz mérete.2016. nov. 15. 07:20
1/1 anonim válasza:
Hát énnekem az első együttlét után volt barna folyásom. És akkor kezdett el ingadozni a mensim. Szerintem lehet közrejátszott a méret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!