Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első nőgyógyászati vizygálat...

Első nőgyógyászati vizygálat és fogamzásgátló felírása?

Figyelt kérdés
Egy éve élek szexuális életet és jövőhéten lesz az első alkalom, hogy nőgyógyászhoz megyek fogamzásgátlót felíratni. A kérdésem az lenne, hogy ha megvizsgál, megcsinálja a rákszűrést, akkor még aznap ír is fel gyógyszert, vagy vissza kell, hogy menjek emiatt egy következő alkalommal? Tudom, hogy elküldhetnek vérvételre, de nekem van egy fél évnél nem régebbi vérvizsgálati eredményem, tehát emiatt nem kell várnom.
2016. nov. 14. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet aznap felírja, mert egyébként csak kb-ra tudják hogy mi lesz jó, lehet az első nem válik be. Bár felelőtlenség lenne vérvétel nélkül, amire el fog küldeni, mert 3 hónapon belüli vérvétel kell hozzá, plusz lehet ő kér olyasmit amit háziorvos nem pl a trombózishajlamhoz, pajzsmirigy értékek amiket háziorvos nem nézet.
2016. nov. 15. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Felírja valószínüleg :) csak ne titkolj előtte semmit. Ha anyud nem szedhetett gyógyszert valami miatt (trombózis gyanú) vagy egyenes ági rokonnak van trombózisa vagy fennált a veszélye és ezekre rákérdezz őszintén válaszolj mert magadnak ártasz ha azt lo dod senkivel aemmi gond nem volt soha te is makk egészséges vagy recepttel libogtatva boldogan jössz ki az ajtón később meglehet a hátránya. Sok sikert! ;) csak ügyesen :) ne félj :)
2016. nov. 15. 14:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából pont olyan vérvételi eredményem van, amiben pajzsmirígy műkődést is vizsgáltak, ugyan is a vérvétel azért volt mert képtelen vagyok hízni, emiatt nézték több szervem működési funkcióit, de minden rendben volt. Persze nem titkolnék el semmit, szándékosan nem akarok magamnak ártani. Nincs senki aki trombózisos lett volna a családban, legalább is dédnagyszülőkig visszanézve nem volt ilyen probléma. Nem is siettetném a dolgokat, de sajnos nincs időm rá, hogy megint el tudjak menni hozzá, csak hetek múlva, mivel csak keddenként rendel a falumban az orvos, és most tudok elmenni hozzá, utána a folyamatos műszak miatt hetekig esik keddre a munkanapom.
2016. nov. 15. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell masodik alkalom :) masodik voltam ;)
2016. nov. 16. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos vagy a hormonos fogamzásgátlásban kedves kérdező? Én ajánlok neked egy oldalt ahol hormonmentes fogamzásgátlókat lehet venni meg részletes leírások is vannak. nézd meg ezt az oldalt hormonmentes.hu Ezeket a termékeket 2 évig is lehet használni (Caya pesszárium, FemCap méhszájsapka) Én is most vettem egy Caya pesszáriumot. :)
2016. nov. 25. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!