Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ostoba kérdés! Kardiológusnál...

Ostoba kérdés! Kardiológusnál lehet mell szűrés?

Figyelt kérdés
Oké hülyén hangzik, eredetileg ritmus zavarral megyek, és néha mintha szúrást éreznék a bal oldalon, de ha említem hogy a mellem környékén akkor ilyen szűrést ott is csinálnak? Vagy inkább amikor viszem a leleteket a házi orvoshoz neki említsem?

2016. nov. 10. 23:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt hozzá tenném, hogy húszas éveim elején járok, és menszesz előtt vagyok, de általánosságban szoktam ezt érezni.
2016. nov. 10. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
nincs gyomorsavad? puffadás? böfögés?
2016. nov. 10. 23:53
 3/5 anonim válasza:
55%
elmondom neked , hogy vedd nagyon komolyan . 20 éves vagyok és 4. stádiumú mellrákos.
2016. nov. 11. 02:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kardiológus nem végez ilyen jellegű szűrést, ha a melledben érzed a szúrást, akkor majd az EKG után a háziorvosnak mutasd meg, vagy nőgyógyászaton.
2016. nov. 11. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Háziorvoshoz vagy nőgyógyászhoz menj, valószínű ad a doktor beutalót uh-ra, ott tudnak ilyen szűrést végezni.
2016. nov. 11. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!