Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik a menzeszem 49. nap....

Késik a menzeszem 49. nap. Lehet a szalagavatói idegesség miatt maradt ki?

Figyelt kérdés

A ciklusom nem szabályos volt idén már 37,27,42,30.

És nem feküdtem le senkivel.

2016. nov. 10. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet
2016. nov. 10. 22:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Menjek mielőbb orvoshoz? A barátnőm azzal stresszel h biztos valami gond van.
2016. nov. 10. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem voltál együtt férfival, akkor szerintem nincs ok aggódi egyetlen kimaradt menzesz miatt, főleg abból is ítélve, hogy nem volt szabályos a ciklusod. Bár te ismered magad, mielőtt elkezdtem a gyógyszert engem se vágott volna fejbe egy ilyen, de ha előtte óramű pontossággal jött volna meg, akkor aggódtam volna.

A stressz, idegesség könnyen okozhat ilyet, ahogy a súlyváltozás, étkezési szokások, alvási szokások megváltozása. A test nagyon érzékeny. :)

De persze sok minden rosszaságnak is jele ez, ahogy a fejfájás is. Egyénen múlik, hol húzza meg a határt és megy orvoshoz. Vedd úgy, hogy most kimaradt, és ha eléri a 65-70 napot és még nem jött meg, akkor tényleg gondolkodj el.

2016. nov. 10. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2016. nov. 10. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindig ilyen zavart zavRt volt a ciklusod?

Akár igen,akár nem, szerintem nem árt elmenni orvoshoz.

2016. nov. 11. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Ennyire nem volt össze-vissza, de sosem volt pontos.
2016. nov. 12. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!