Lányok, kb.2 hónapja volt fehér izé a bugyimban, ma is volt, de közte nem. Ez most mi? Meg fog jönni? 12/L
Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 17:58
1/5 anonim válasza:
Lehet,hogy meg fog jönni. Ha nem viszket,nem büdös,nincs színe,akkor azt jelenti,hogy elkezdett működni a hormonrendszered. Lehet,hogy még nem most,de néhány hónapon belül számíthatszrá,hogy megjön. Mindig legyen nálad betét!
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2016. nov. 10. 19:17
3/5 anonim válasza:
Fehérfolyásnak hívják. A szervezeted tisztítja magát. Teljesen természetes.Ha akarsz betehetsz betétet. Nekem is tavaly kezdődött, most is van.Menszeszem még nincs, úgyhogy szerintem egy ideig még neked se lesz.
4/5 anonim válasza:
Fehér folyás,a hüvely tisztulását szolgálja,kamaszkorban jelenik meg,a mennyisége emberenként eltérő van akinek ritkán van,másnak minden nap és hol több,hol kevesebb,tisztasági betétet tudsz használni.Színe fehér,átlátszó vagy halvány sárga lehet,pici szaga lehet
5/5 anonim válasza:
Nem is volt ilyen és évekig nem jött meg. De nekem még most is van, pedig már meg szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!