Mi számít erős vérzésnek?
Hogy tudnám objektíven megállapítani?
Intimtölcsért használok és egyelőre sacc, de lehet, hogy egy következő ciklusban lemérem majd: kb. 90-100 ml volt az össz. vérveszteség. Neten van ahol 50-60 ml írnak átlagnak, van ahol azt írják, hogy 100 ml-ig még nem vészes. (van egyéb panaszom és amiatt lenne fontos tudom, hogy ez most már a szélső értéket meghaladja, vagy még jó)
Nem számokkal, csak jellemezve ilyen szokott lenni: első 3 nap erős. legelső éjszaka mindegy mit használtam, de átáztam. utána lévő éjszakákon már nincs gond. 2. nap a legerősebb, akkor 1-2 óránként csere. még a 3. nap is relatív erős. 4. nap közepes. 5. nap enyhe, de friss vér még van. 6-7 nap már csak alvadt pecsételés.
Igen, 30 vagyok.
Gyenge sose volt. Nehéz eldönteni, nincs éles határ, csak mintha erősödne. Azért is nehéz megállapítani, mert idő közben váltottam az eszközöket is. (normál tamponról, a legnagyobbra, majd egy ideje a tölcsérre. állítólag az utóbbi bírja legtovább. De első napokban ezt is ki kell ürítenem pár óránként. A másik bajom az visszatérő fájdalom petefészeknél főként ciklus előtt és alatt fokozódik, de középídőben is akár. A fájdalom "csak" egy éve van. Orvosok eddig nem találtak rá magyarázatot. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!