Canesten kombi. Rosszul használom?
Figyelt kérdés
Tegnap este beraktam egy Canesten hüvelytablettát. Itt azt olvastam, hogy másnapra ki kellene folynia valaminek. Nekem nem folyik semmi, de még darabosan sem. Akkor most rosszul raktam be? Vagy mi a baj?2010. ápr. 28. 17:09
1/5 anonim válasza:
A tablettát csak egyféleképpen lehet berakni,nem hiszem,hogy hibáztál. Folytasd a kúrát tovább,semmi esetre se hagyd abba. Ha nem folyik semmi,akkor nem. A hatás a lényeg!
2/5 anonim válasza:
Nekem tényleg mindig folyott utána, de nem biztos, hogy mindenkinél ilyen... Sztem is folytasd tovább. Csináld végig a kúrát!
3/5 anonim válasza:
nekem se folyt ki elsőnek semmise folytasd csak a kúrát :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 28. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!