Fehér folyásom van minden nap, de elvileg nincs gombás fertőzésem, mi lehet ez?
Sziasztok!
Felfigyeltem rá, hogy már körülbelül 1-1,5 éve minden nap van valamennyi sűrű fehér folyásom a délutáni/vagy esti órákban.
Nem viszket, nem csíp, nem fáj, semmi panaszom nincs, "csak" a bugyin elég "szép" nyomot hagy és bizony volt arra is példa, hogy (fürdés után!) szeretkeztünk volna a párommal és azért nem elégített ki orálisan, mert ott díszelgett a fehér folyás a puncimon kívül. Elég ciki....
Mi lehet ez? Lehet vele valamit kezdeni?
21/L
Milyen a folt a bugyin? Kép?
Dokinál voltál?
Nekem is ilyen, tünetmentes de sokszor van.
Én úgy tudtam, hogy ez természetes...
Mi lehet ez?
Attól függ milyen mennyiségű a folyás, van-e szaga vagy sem. Ez a két dolog a legfontosabb.
Minden, kicsit magasabb szexuális kultúrával megáldott ember tudja, hogy a női nemiszervnek, a hüvelynek van természetes öntisztulási folyamata. ezzel nincs semmi baj. Emberenként változik ezen folyadék mennyisége, viszont nincs szaga!
Ha neked aránylag egy természetes tisztulásnál nagyobb mennyiségű folyadék távozik, mindenképp látogass meg egy szakorvost.
Ez egy sima fehérfolyás, ami normális. Minden nőnek van egy adott mennyiség, hiszen így tisztul a hüvely. Nekem is van minden nap egy kevés, de nincs semmi bajom.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!