Hüvelygomba közben csíp a jód?
Hüvelygombától szenvedek másfél éve. (Kb. havonta kijött, az utóbbi 2 hónap rettentő volt. 10 napig is elhúzódott, októberben pedig 2x is előjött)
Kipróbáltam már rengeteg mindent (grapefruit csepp, csak zuhanyzás, leraktam az intim mosakodót, aztán ismét használtam, teafa olaj, canesten kombi, prevaryl, szájon át bevevős tabletták és hüvelykúpok)
Voltam már nőgyógyásznál is, kaptam hüvelytablettát és gyógyszert is, amit szépen elhasználtam ( 6 napos kezelés volt a hüvelykúp, ami mellett ugyanúgy fent állt a fertőzés). 2 napja hagytam abba, es észrevettem, hogy ugyanúgy gombás vagyok. Kipróbáltam a jódos irrigálást, ami rettentően csípte, ezért csak a felét használtam el. Normális, hogy csípte, vagy ilyen hosszútávú fertőzés mellett ne csodálkozzak?
Mit tegyek?
(Biztos, hogy candida gombáról van szó)
15/L
Az orvos mit mond?
Candida diétát is tartod?
Rendben, koszonom a valaszokat! Lehet, hogy elmegyunk egy masik orvoshoz is. A doki azt mondta eloszor, hogy majd kinovom, csak a hormonok..de felirt egy tablettat. (Ez 4 honapja volt) azota ismet voltam nala, felirt (a mar emlitett) 6 db-os huvelykupot es egy szajon at bevevos gyogyszert.
Nem csinaltam candida dietat meg, lehet, hogy erre lenne szukseg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!