Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális szex közben és...

Ez normális szex közben és után? 16/L

Figyelt kérdés
A barátommal tegnap voltam eloszor egyutt (mar nem vagyok szűz, nem ez volt az elso), de ugy éreztem fáj a szex. De nem amiatt, hogy szűk lennék, hanem eskuszom hogy valahogy a hüvelyem fájt. Mintha a hüvelyemnek a vége fájt volna, a méhszájnál. Ez mitől lehet? Mert az előző barátomnál nem ilyen volt a szex, semmi ilyen kellemetlen érzetem nem volt. De par napja, sőt mar majdnem egy hete fájdogál az alhasam is. Ez vajon összefügg? A szex ugye tegnap este tortent, de utana nagyon hanyingerem lett, es ma is ugy keltem, hogy nagyon rosszul vagyok. Ez mitől lehet? Mielőtt valaki kérdezné, nem, nem lehetek terhes semmiképp.

2016. nov. 5. 09:01
 1/5 anonim válasza:

Szerintem csak ossze kell szoknotok :) az is lehet hogy csak siman rastresszeltel.

A hasad talan a kozelgo menstruaciotol fajdolgalhat.

2016. nov. 5. 09:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg a stressztől volt, hiszen most voltunk eloszor egyutt:)
2016. nov. 5. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha fáj a hasad is, akkor menj el nőgyógyászhoz. Lehet hogy méhgyulladásod van.
2016. nov. 5. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Van esetleg méretbeli különbség a volt és a jelenlegi barátod között?
2016. nov. 6. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, van, de nem amiatt fajt szerintem, hogy esetleg a mostanie nagyobb, tenyleg mintha a mehszajam fajna
2016. nov. 6. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!