Késik a mensim! Mitől lehet? 12/l
Figyelt kérdés
Ebben az évben,februárban,amikor még 11 és fél éves voltam,akkor jött meg először. Eddig szinte mindig pontosan jött,de most már napok óta megkellett volna jönnie. Mi miatt lehet? 26 án szokott megjönni. Lehet hogy ez a hónap kimaradt?2016. nov. 2. 16:46
1/7 anonim válasza:
Attól, hogy 12 vagy. Nem állt még be rendesen.
2/7 A kérdező kommentje:
Jó akkor megnyugodtam:)De még lehet hogy így hónap elején megjön? Vagy csak hónap végén?
2016. nov. 2. 16:52
3/7 anonim válasza:
A barátnőm egyszer mesélte, hogy amikor megjött neki, 10 évesen, nagyon félt az elején, mert sokszor elmaradt neki, illetve volt, hogy hamarabb jött meg. Egészen 12 éves koráig így volt, nálad nem valószínű, hogy sokáig fog tartani, de nem hiszem, hogy tartanod kéne ettől. Tényleg az a legvalószínűbb, mint mondtam, hogy még nem állt be. Szóval nyugi.
4/7 Andizsuzsi válasza:
Feltéve, hogy nem élsz nemiéletet, az is lehet, hogy csak késik, és az is, hogy kimarad. Ha minden hónapban 26-án jött meg eddig, akkor eddig sem volt rendszeres, hisz egyik hónap 30, másik 31 napos. B
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nem,nem élek nemi életet:))De semmi jelét nem éresztem annak hogy meg fog jönni(fehérfolyás,hasfájás). Hát majd meglátjuk mi lesz.
2016. nov. 2. 17:07
6/7 anonim válasza:
Nyugi, nekem is 11 évesen jött meg, első pár hónapban 25-30 nap között, majd késett fél évet és mikor végre megjött, 3 héten át tocsogtam a vérben. Anyám elvitt gyereknőgyógyászhoz is, de akkor a dokinő azt mondta, hogy ez teljesen természetes, csak később áll be, akár 5-6 héten át is tarthat a vérzés és kimaradhat hónapokra az első néhány évben. Aztán úgy alakult, hogy nekem soha nem lett rendszeres a vérzésem, kiderült, hogy PCOS-em van, de ez más téma. De Neked még csak most jött meg, ne aggódj, ha 14 éves korodig nem lesz rendszeres. Ha viszont megnyugtat, kérd meg anyukádat, hogy vigyen el gyereknőgyógyászhoz. Én is elvittem a lányaimat, megnyugtató volt, hogy mindent rendben talált náluk.
7/7 anonim válasza:
Hormonális eredetű,majd 18 évesen fog helyreállni pontosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!