Milyen mellekhatasokkal jarna ha rovid idon belul tobbszor is hasznal valaki esemeny utanit?
Sziasztok.
Szoktak mondani hogy egy hatalmas hormon bomba az esemeny utani. En pl fiatal lany vagyok akinek a menstruacioja se alt be teljesen. Viszont sajnos par hete be kellett vennem esemeny utanit, mert egy olyan dobozt fogtunk ki amiben tobb hibas ovszer is volt. A mensim idoben megjott. Na de pl ha kovi alkalommal is be kellene vennem egyet (tenyleg csak elmeleti sikon), akkor milye mellekhatasokkal jarna a hormonhaztartas felborulasa ciklus csuszason kivul? Engem szimplan a biologiai dolga erdekelne a sztorinak.
Koszi, szep napot
Vegyetek normális, jó minöségü óvszert, akkor nincs olyan, hogy hibás.
De szerintem sokkal valószínübb, hogy nem megfelelöen használjátok, nekünk 25 év alatt egyetlen egy sem szakadt el.
A pontos mellékhatásokat meg nem lehet megmondani, mert egyénenként eléggé változó, de ha még nem állt be a ciklusod, akkor még inkább problémás.
Az elég érdekes ha hibás az óvszer...
Szerintem nem igazán lehet így megjosolni de inkább olvasd el a betegtajekoztatot...
Konkretan a you and me ovszerrol van szo. Normalisan fel volt teve a paromra. Es elszakadt. Majd jott a gyogyszer. Aztan kovi ket alkalommal kezzel csinaltan es szinte szakadas lett vege, majd egyszer szex kozben, csak jokor vettuk eszre.
Elotte durexel nem volt gond, most pedig masculant hasznalunk es szinten semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!