A képen látható üvegben méhpempő van?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. 23 éves vagyok és a hormonháztartásom teljesen felborult miután a fogamzásgátlót abbahagytam. Gyógyszeres kezelések után vagyok, de a menstruációim még mindig 10 napig tartanak. Palástfű teát iszok ebben a hónapban, de a méhpempőről is rengeteg jót olvastam. Találtam itthon egy üveggel, mert sok mézet és egyebet tartanak a szüleim, de nem vagyok benne biztos, hogy ez kimondottan méhpempő, mivel még soha életemben nem kóstoltam és az állagáról is csak olvastam. Megkóstoltam, a hideg kamrában állt így össze van "érve", állaga darabkás, csomós, íze édes.
Ez méhpempő, vagy köze sincs ahhoz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Képek róla:
Szia.
Èn mehesz vagyok , szerintem messze van ez a pempőtől.
Ez sima mez, csak ugye 1-2ev utan foleg huvos helyen bekristalyosodnak.
Tegyel vizet labosba forrald fel (aztan hagyd takarekon h meleg maradjon, abba bele ezt az uveget es felfog engedni par ora alatt a meleg hatasara. Vagy tedd radiatorra ami 2-3napig folyamatosan forro.
Elobb elkuldte bocsi.
Szoval.
De nem kizart h mehpempo, mert hasonlit. Ha kiengeded es ugyanilyen szinu lesz, zavaros vajas allagu/ kremes vagy ilyesmi. Akkor viszont pempo!:) remelem segitettem.
Szia!
Nagyon köszönöm a hozzáértő válaszod!
Végül valóban méz volt és nem méhpempő. :( Felforralt vízben melegítettem és így bebizonyosodott, hogy csak be volt kristályosodva. Mindenesetre a méhpempőről nem mondok le, rendeltem egyet. :)
Köszönöm mégegyszer!
A mèz is mindig jór tesz. Hasznos a is.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!