Jövő hét szerdán megyünk az sulival Aqua parkba, csakhogy nekem hétfőn fog megjönni. Tampont még sohasem használtam, nem is nagyon tudom hogyan kell. Szerintetek mit tegyek? 12/L
szerintem ezt most hagyd ki. a haszálatot is meg kell tanulni, és fertőzést is össze lehet szedni.
hétvégén rossz idő lesz, szedj össze egy kis megfázást ;)
Szia!
Szerintem se menj el. Mondd, hogy nincsen kedved, hogy rosszul vagy, vagy közbejött egy program, amin nem tudsz változtatni. Nem használtál még tampont, és betéttel elég furcsa lenne lófrálni egy ilyen helyen. :) Átázna, beszínezné a vizet, ráadásul egy csomó fertőzést is elkapnál. Megéri?
Csinálj arra a napra valamilyen különleges programot, amivel az a nap számodra is emlékezetes lehet. :)
Szia! :)
ugyanmár nem mondtam hogy akasszon táblát a nyákába hogy "héééééééé meg van", de a tanárnak a barátainak miért kéne ködösíteni?
Ez egy tök természetes dolog, ezt tudják, tudniuk kéne a fiúknak és a lányoknak is
Köszi a válaszokat! Nem, nem fogok hazudni. Már szinte minden barátnőmnek megjött, szoktunk erről beszélni. Bár nem szívesen hagyom ki, de sztem az egészségemért megéri...
Kösz mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!