Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jövő hét szerdán megyünk az...

Jövő hét szerdán megyünk az sulival Aqua parkba, csakhogy nekem hétfőn fog megjönni. Tampont még sohasem használtam, nem is nagyon tudom hogyan kell. Szerintetek mit tegyek? 12/L

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld ki a tampont vagy ne menj el
2010. ápr. 27. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem ezt most hagyd ki. a haszálatot is meg kell tanulni, és fertőzést is össze lehet szedni.

hétvégén rossz idő lesz, szedj össze egy kis megfázást ;)

2010. ápr. 27. 14:59
 3/9 anonim válasza:

Szia!

Szerintem se menj el. Mondd, hogy nincsen kedved, hogy rosszul vagy, vagy közbejött egy program, amin nem tudsz változtatni. Nem használtál még tampont, és betéttel elég furcsa lenne lófrálni egy ilyen helyen. :) Átázna, beszínezné a vizet, ráadásul egy csomó fertőzést is elkapnál. Megéri?

Csinálj arra a napra valamilyen különleges programot, amivel az a nap számodra is emlékezetes lehet. :)

Szia! :)

2010. ápr. 27. 16:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne hazudiznia? Nyugodtan megmondhatja miért nem megy
2010. ápr. 28. 11:40
 5/9 anonim válasza:
Miért, te 12 évesen úgy gondolkodtál, mint most? Sok lánynak ez még új, és nem szívesen beszélnek róla, titokban tartják. Ezzzel nincsen semmi baj. Majd megszokja, aztán fel meri vállalni. Persze, nem mondom, hogy hazudjon, de nincs sok esély rá, hogy nyíltan megmondja akárkinek, én sem tettem volna, pedig nekem 14 évesen jött meg. :)
2010. ápr. 28. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:

ugyanmár nem mondtam hogy akasszon táblát a nyákába hogy "héééééééé meg van", de a tanárnak a barátainak miért kéne ködösíteni?

Ez egy tök természetes dolog, ezt tudják, tudniuk kéne a fiúknak és a lányoknak is

2010. ápr. 28. 14:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nem, nem fogok hazudni. Már szinte minden barátnőmnek megjött, szoktunk erről beszélni. Bár nem szívesen hagyom ki, de sztem az egészségemért megéri...

Kösz mégegyszer!

2010. ápr. 28. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan igy volt anno 6,7 évvel. Elmentem és naponztam (meg le is égtem) eggyet. Persze állati szar volt mert odának végig gyalogoltunk 35fok melegben. :(
2010. máj. 8. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem nyugodtan menny el max nem fürdesz hanem napozol lehet hogy nem is egyedül leszel pl.valamien barátnőd is menstruál.::)
2010. aug. 1. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!