Mit tegyek, hogy holnapra elmúljon a menstruációm?
Figyelt kérdés
Már a vége felé vagyok a dolognak, de holnap fürdőbe megy a család, és én is szeretnék.2016. okt. 29. 10:28
1/7 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. A fürdőzéshez használj tampont.
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első mondjam vagy tampont használsz, vagy nem mész.
3/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy 14 éves vagyok és még nem használtam tampont. Itthon csak normál méretű tamponok vannak, de még nem mertem megkérni anyukámat, hogy minit vegyünk nekem
2016. okt. 29. 11:06
4/7 anonim válasza:
Akkor vegyél magadtól. Biztos van zsebpénzed, veszel egy kis dobozzal és kipróbálod.
5/7 anonim válasza:
Vegyél magadnak, én is egyszer a Balatonnál jött meg, akkor vettem. Azóta szinte csak azt használok. Végül vízbe nem mentem, mert félek, hogy kilógna a madzag. De, ha úgy alakulna, akkor használnék ott is, nélküle nem szabad.
Ha van otthon tampon, akkor anyukád biztos megengedi, hogy azt használj. Előtte azért otthon próbálkozz, lehet nem sikerül elsőre.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi! De baj, ha a normál tampont nem tudom használni?
2016. okt. 29. 15:18
7/7 anonim válasza:
Miért lenne baj?
Én 20 évesen is minit használok, mert nincs annyi vérzés, hogy a normál rendesen felcsússzon. Fájdalmat meg feleslegesen nem okozok magamnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!