Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez okozhat egészségkárosodást?

Ez okozhat egészségkárosodást?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hónapja járok szoláriumba,9 percre,mindig meztelenül. Mostanában észrevettem,hogy a nagy ajkaim (intim zóna) elkezdtek bebarnulni.Ez mennyire egészségtelen és milyen bajom lehet tőle?
2010. ápr. 27. 06:34
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
A szolárium egészségelen ! Bőrrékot kaphatsz tőle. Ennyit biztos megér,hogy ronda barna légy !
2010. ápr. 27. 06:45
 2/7 A kérdező kommentje:
elírtam,nem a nagy hanem a kis ajkaim kezdtek el bebarnulni,és tudom h egészségtelen blabla...
2010. ápr. 27. 07:02
 3/7 anonim ***** válasza:
terpesztve szolizol?
2010. ápr. 27. 07:12
 4/7 A kérdező kommentje:
nem mondanám hogy terpesztve de természetesen nincsenek összezárva a lábaim, mert így lesznek barnák belül is. na de a kis ajkaim miért?
2010. ápr. 27. 14:55
 5/7 anonim válasza:
Miért nem mész el egy bőrgyógyászhoz? Talán ő majd többet tud mondani..vagy ha szégyenled személyesen,akkor kérj tanácsot telefonon..(amúgy ismerősömnek is volt így és semmi baja)persze hozzáteszem,biztos tisztában vagy vele mivel jár a szolizás!!
2010. ápr. 30. 07:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen,tisztában vagyok vele,ezért nem is viszem túlzásba. Az igazság az,hogy bőrgyógyász ajánlotta,hogy néhány percre heti rendszerességgel ugrojak be,mert pikkelysömöröm van,amit örököltem. Napozással ellehet tűntetni,de télen amikor nem volt nap,oda kellett járnom.Mára teljesen elmúlt szerencsére.És köszönöm szépen ezt a választ,sokat segítettél :)
2010. ápr. 30. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
miért nem bugyiban szolizol?
2010. ápr. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!