A fogamzásgátlás, hogyan működik? Melyik a legjobb tabletta? Hogyan kell szedni? (mikor kell abbahagyni a szedését, mikor hat)
Figyelt kérdés
kérlek részletes választ adjatok,köszi2016. okt. 26. 20:06
11/29 anonim válasza:
+ a fiú is lehet az, aki szed fogamzásgátlót.
Ha nem akartok most gyereket, akkor pedig bepakolhat a spermabankba és elköttetheti magát.
Csinálhattok patikai fertilitási tesztet is a fiúnál, mert manapság egyre kevesebb a termékeny férfi, lehetséges, hogy a partnered sem az.
12/29 A kérdező kommentje:
oké,azért mondtam mert az orvos nem épp a legjobb,aztán amiatt nem akartam,de lehet keresek mást,a teljes vérkép alatt mit értettél?
2016. okt. 26. 20:34
13/29 anonim válasza:
12: Megpróbálhatod a bőrgyógyászaton vagy a háziorvosnál, urológusnál is. Ezek is témába vágó szakterületek.
Nekem is rosszak a nőgyógyászattal a tapasztalataim.
14/29 anonim válasza:
Nme tudom,hogy ki honnan szerzi az ismerőseid közül a gyógyszert,de aki "csak úgy" szedi,elég nagy m...ha! Akár halálos mellékhatásai is lehetnek.
15/29 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek a válaszokat,sokat segítettetek,majd felkeresek egy normális nőgyógyászt vagy más orvost.
2016. okt. 26. 20:41
16/29 anonim válasza:
Ha nem vizsgálnak ki és te úgy elkezded szedni és trombózisra vagy hajlamos akkor mi lesz szerinted?
17/29 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy megyek orvoshoz előtte,nem kell leszedni a fejem,mivel kérdeztem...
2016. okt. 26. 20:47
18/29 anonim válasza:
Semmilyen másik orvos nem fogja azt felírni. Ha már kivizsgált a nőgyógyász után felírhatja a háziorvos, de addig nem.
19/29 anonim válasza:
18: Hát pedig konkrétan tudom, hogy a bőrgyógyász felírja, kis is viszgáltat, mivel a bőrgyógyászat profilja a nemigyógyász és kozmetológia is, és mind2 okból írnak fel, fogamzásgátlót még pattanások ellen is javasolnak a bőrgyógyászok, nekem többször tették életem során, és erős vérzés ellen is (várszegénység okoz nálam hajhullást többek között, az is bőrgyógyász terület, bár konkrétan trichológiai végzettsége nincsen bőrgyógyászoknak).
20/29 A kérdező kommentje:
összezavartok,akkor most bőrgyógyászhoz menjek vagy nőgyógyászhoz vagy háziorvoshoz ? vagy jobban teszem ha mindet meglátogatom ?xd de most tényleg,ahány választ kapok az kb mind különbözik :/
2016. okt. 26. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!