Nemtudooom kérdése:
Aloe verás berry gélt hol és mennyiért tudok vásárolni? Csak neten lehet?
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 10:07
2/13 A kérdező kommentje:
Zöld flakonos...nem tudom. Azt hiszem "eredeti"
2016. okt. 25. 10:14
3/13 anonim válasza:
Ezzel sokat segítettél... te sem tudod, milyen márka, de mi megmondjuk meg azt, hogy hol lehet venni?
Jesszusom.
4/13 A kérdező kommentje:
Orvos javasolta de nem vagyok otthon a témában sajnos :( gondoltam itt kaphatok segitséget.
2016. okt. 25. 10:17
5/13 A kérdező kommentje:
Forever márka :)
2016. okt. 25. 10:18
6/13 anonim válasza:
Legolcsóbban a vaterán vehetsz. Én is onnan szoktam rendelni. Szégyen, hogy a saját FLPs kártyámmal jóval drágábban kapom csak meg.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi 😊
2016. okt. 25. 20:54
8/13 anonim válasza:
Szia! Legjobban akkor jársz, ha közvetlenül a cégtől saját kártyára vásárolsz, mert azzal kedvezményeket is elérhetsz és garantált a minőség, garancia is van rá.Ha máshol vásárolsz semmi garancia nincs rá, hogy valóban az van a flakonban, amit a cég beletőltött.Tudsz a neten a cég shopjában vásárolni, vagy személyesen a raktárában.Egyébként mire ajánlotta az orvos? Ha érdekelnek a részletek, akkor szívesen segítek.
9/13 A kérdező kommentje:
Petefészekcisztára mondta, valóban jó lehet? Köszönöm a segítséged! Onnan fogok rendelbi
2016. okt. 27. 17:20
10/13 anonim válasza:
Szia!A másik kérdésed kapcsán korábban küldtem emailt a tapasztalatokról, orvosi előadást is. Küldök pár gondolatot a vásárlásról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!