Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér valamint vízes váladék...

Fehér valamint vízes váladék a mellből nyomásra? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Ma megnyomtam az emlőmet és fehér valamint vizes váladék jön a mellemből. Utána viszket is. Utánaolvastam a neten, viszont nem rég szeptemberen csináltam tesztet ami negatív lett. Valamint okt. 3.án voltam nőgyogyásznál is ahol csináltak hüvelyi illetve alhasi ultrahangot is.

Valamint jelenleg is mentsruálok, ami jó ideje már szokványos. Mellfájdalmam is van, valamint puffadtabb is, de ez gondolom a menszesz miatt.

Lehetséges, hogy mégis terhesség? Pont ma megyek mell uh-ra is, ott látják ha van kóros elváltozás, vagy ha terhesség áll fent? A mell uh-n tudnak erre a kérdésemre válaszokat adni,vagy érdemes ismét nőgyógyászatra fordulni?

18/L vagyok.

2016. okt. 25. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, terhes vagy és ez már a tej előtermelése.
2016. okt. 25. 09:59
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor azt már nem kellett volna észrevenni az orvosnak 2 héttel ezelőtt?
2016. okt. 25. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Előtej leginkabb szules elotti hetekben szokott megjelenni, amikor a tested mar felkeszul a szulesre es beindul a tejelvalasztas. Ilyen korai tejcsorgasrol még nem hallottam.

Dehat most menszrualsz, ugye? Akkor nem vagy terhes! Lehet, hogy a menstruacio miatt van, irtad, hogy faj a melled is.

Feszules vagy fajas, nyilalas, szuras?

Az emlo uh-n nem fogjak tudni a cicid alapjan megmondani, hogy terhes vagy-e, de ha elmondod az elozmenyeket, hatha rakukkantanak a pocakodra is. Probald meg!

Nagyon kivancsi vagyok, megirnad, hogy mi volt ma az emlo uh-n??

Koszi!

2016. okt. 25. 12:54
 4/6 A kérdező kommentje:
A hasamat nem ultrahangozták meg. A mellemben pedig nem találtak semmit. Az orvos szerint hormonális centrális oka lehet.
2016. okt. 25. 14:37
 5/6 A kérdező kommentje:
A mellem pedig feszül és néha beleszúr.
2016. okt. 25. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Hormonzavartol is lehet pl progeszteron, vagy laktacid problemak miatt. Erdekes dolgokat tudnak muvelni az emberrel a hormonzavarok. Vagy gyulladas. Azt javaslom, kerj beutalot az endokrinologiara (itt foglalkoznak a hormonokkal)
2016. okt. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!