Miért késik a menstruációm?
Késik a menstruációm. 13-14én kellett volna megjönnie. Azóta eltelt 9 nap és semmi.
A terhesség szinte 99,9%ig kizárt,( élek nemi életet, de mindig óvszerrel + ma cináltam egy tesztet és negatív)
Előfordulhat hogy a stessztől, mozgáshiánytól van?
Most fogok végezni a középsulival és egy csomó vizsgám van, szalagavató stb.
Az egyik kedvenc tanáromat elküldték, és a tesitanáromnak balesete volt szóval bnincs tesink már 4. hete. ( emellett nem sportolok)
A bőröm pattanásos, és elég intenzív a fehérfolyás, de semmi más jele nincs hogy lassan meg fog jönni. ( Elég fájdalommentes volt eddig is, és nem sok előjele volt)
Régebben már előfordult higy kimaradt egy ciklus de azt a serdülőkornak tudtam be. Mostanában azonban elég stabilan beállt. A legdurvább késés 5 nap volt.
Köszönöm :)
Esetleg bármi tipp hogy hogyan lehetne mégis előcsalogatni? Teákkal próbálkoztam eddig(Cickafark)
vagy ebben a hónapban már ne is nagyon számítsak rá?
köszönöm szépen :)
Nem hiszem hogy sovány vagyok. Átlagos alkatú vagyok.
Hát májat sosem szerettem, sőt.... de a többit kipróbálom :)
Aztán ha így sem akkor jöhet a máj. :D
Mégegyszer köszönöm szépen :)
gondolom ott az összefüggés hogy a stessz miatt marad el, és a B12 lenyugtat valamennyire.
De bajom nem lesz tőle, szóval szerintem egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!