Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció miatt összeesés?...

Menstruáció miatt összeesés? Miért?

Figyelt kérdés

Nem vérzek az átlagnál jobban, nem is sokáig tart, 3-4 napig, ez rendben van. Görcsölni ugyan görcsölgetek, de nem az a "az ágyból se tudok kikelni" görcsölés.

Mégis, amikor megjön, gyakran előfordul hogy elájulok. Miért lehet ez?

18l

2016. okt. 20. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok. Ilyenkor van egy egesz testre kiterjedo ertagulat, ami miatt lejjebb megy a vernyomas, a pulzus meg fel, ezt kompenzalva. Illetve azt is mondtak meg, hogy 22-23 eves korig szinte minden tunet tok normalis, mert hozza kell szoknia a szervezetnek a menzeszhez es a hormonokhoz. Sajnos nem tudnak vele csinalni semmit, annak ellenere, hogy ez igy legalabb 3-4 napot elvesz az eletembol minden honapban, mert ha el nem is ajulok, szedulok, latas zavarom van es eleg nehez ugy elindulni barhova, hogy barmikor osszeeshetek es ontudatlan allapotba kerulhetek teljesen kiszolgaltotta valva...
2016. okt. 20. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Aszpirint vegyél be, ha rosszul érzed magad. Ez segíteni fog a keringésed javításában. Magnerót rágótablettát is tarts magadnál, és vedd be, ha kell. Folyadékot is igyál ilyenkor. Saját tapasztalatomat írom.
2016. okt. 20. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Én 19 éves vagyok, 9 éve menstruálok, szóval ez nem lehet ok. Nekem volt olyan, hogy megjött olyan rosszul lettem, hogy összeestem a WC-ig. Utána is alig tudtam bemenni, majd iszonyatosan görcsöltem, és 1 órán át hánytam. Többször voltam már így rosszul, de félek, hogy nem itthon jön meg, hanem az iskolában vagy máshol és ott leszek rosszul. Anyukám nem hiszi el egyébként, pedig látta hogyan szenvedek.

Én vékony is vagy és vérvételtől is elájulok, szerintem megvisel a vérveszteség is.

2016. okt. 21. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is éveken át ájultam el mensi alatt, de az a furcsa, hogy néha teljesen a mensitől függetlenül is elájultam. Nekem alapból alacsony a vérnyomásom, és rosszul vagyok a vértől, szerintem ez okozza.

20L

2016. okt. 21. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon együttérzek veletek, és bocsánat, hogy kíváncsiskodom itt. Mi történik egy ilyen ájulásnál? Egyszer csak se kép se hang, és vagy bevered a fejed, ahogy elesel, vagy nem? Vagy van előjele? És amikor magadhoz térsz, akkor rögtön pontosan tudod, mi történt? Mennyi ideig tart?
2016. okt. 21. 18:24
 6/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy valószínüleg azért van mert vérszegény vagyok, és menstruációnál még vért is vesztek. Legyengülök, szédülök, aztán ájulok..
2016. okt. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!