Ez más szerint is bunkóság tőle?
Párom apja a nyaraló víztelenítése közben betétet talált a mosógép kivezető csövében. Ezek hetekkel később megosztotta velem, hogy még jó, hogy nem okozott dugulást...
Elég kínos volt a szitu, nagyon kellemetlenül éreztem magam. Nem értem mi a francnak kell ezt megemlíteni, mert szándékosan biztos senki nem hagyja ott. Egyébként én nem is használok betétet, csak tampont, lehet, hogy valaki más volt, akinek odaadták még a nyaralót. Nem álltam le vele magyarázkodni, mert semmi köze a részletekhez.
Én biztos, megmondtam volna neki, hogy az nem lehet a tiéd. Lehet a kedves feleségéé volt.
Abban viszont igaza van, hogy ez dugulást okozhat és nem lehet elmenni mellette egyszerűen. Nagyon nem mindegy, hogy szippantós autót kell-e hívni. Van kuka kirakva? Mert, ha nem szölj be érte vagy vegyetek. Most biztos azt hiszi te voltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!