Milyen tapasztalatok vannak ezekről a nőgyógyászokról? (Pécs) - Dr. Banó László - Dr. Gelencsér Márta - Dr. Tóth Zsolt - Dr. Várnagy Ákos
Várnagy Ákosról van tapasztalatom. Nagyon kedves, lelkiismeretes doki. :)
A fiam nála szültem, most a 2. babával is hozzá járok. :)
Csak ajánlani tudom. :)
Tudom, hogy a kérdés 2016-os, de azért leírom a tapasztalatom, hátha valakit még most is érint ezt a kérdés.
Én Banóhoz jártam, kétszer voltam nála. Elég is volt. Megfogadtam, hogy soha többet nem megyek hozzá, olyan lekezelő, bunkó paraszt volt velem. Múlt héten mentem hozzá gyógyszert felíratni és velem még soha nem beszélt senki így, nem, hogy egy orvos!!! Már bánom, hogy nem mondtam el neki, hogy nem véletlen hagytam ott, és járok máshoz. Én ilyen egy vadparaszt emberrel még nem találkoztam.
Dr. Gelencsér Mártához mentem át, őt nagyon szerettem, de sajnos a múlt hónapban nyugdíjba ment. Most Dr. Szörényi Andráshoz van időpontom, őt nagyon dícsérik. :)
Hátha valakinek még hasznos lesz.
Utolsó voltam. Mégsem váltottam, nagy hiba volt. Drága doktor úr nem vette észre a toxemia egyértelmű jeleit. Majdnem ott maradtam én is és a gyerek is. Nem lenne szabad praktizálnia, aki teheti kerülje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!