Csajok, van erre hatásos gyógymód?
Sziasztok! Már írtam ki egy kérdést ez ügyben. ( http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__81653..
Az érdekelne, hogy létezik-e megoldás? Van itt olyan, aki kigyógyult a kopaszságból? Hogyan, mivel sikerült a csoda?
Szia. Kíváncsi lennék,mennyire látszik a problémád (pl képen).
Nekem 2 éve hullik rettenetesen egy hormonprobléma miatt (túl sok férfihormon). Fejtetőn, homloknál általában hormonprobléma miatt ritkul a haj. Nem mondom, hogy neked az van biztosan, de érdemes utánajárni. Endokrinológushoz kérj beutalót vagy menj magánba, ő a hormonok szakértője.
Más tüneted nincs véletlenül? Nem vagy szőrösebb az átlagnál?
Vasad, pajzsmirigyed rendben van? Más betegség?
Ha tényleg hormonok okozzák, akkor nem foglak áltatni, nehéz menet lesz. Nem lehetetlen a javulás, de minél hamarabb el kell kezdeni a kezelést, és nem biztos, hogy ugyanolyan lesz, mint régen.
Mint írtama huszas éveim elején járok, de egészen pontosan 23 éves vagyok.
Fogalmam sincs, hogy a pajzsmirigyem meg egyéb szerveim milyen állapotban vannak. Sajnos, azt se tudom hol vannak magamon.
Egyedül a homlokon kopaszodik, máshol nem. A hajam sem hullik. Kicsit olvasgattam is, de arra jutottam tényleg ideje elmennem egy kivizsgálásra. Nem érdekel, ha otthon ezért kinevetnek.
Menj el. Nekem mint írtam, irtózatosan hullott a hajam (most is hullik, de a kezelések hatására kevésbé), anyám mégis azt mondta, hogy bolond vagyok. Mert nem volt nyilvánvaló kopasz foltom stb...Csak az a baj, hogy a hosszútávú hatásait kéne meggondolni :/
Szóval együttérzek veled, de tényleg menj el kivizsgálásra, egyre rosszabb lesz ha nem kezeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!