Mennyire elfogadható, ha 50 napja nem jött meg a menstruációm?
Van amikor ilyen 31, 35 napra jön meg, de általában 41, 43 szokott lenni.
19 éves vagyok, 9 éve van meg.
Amikor megjön, akkor meg mindig rosszul vagyok, iszonyatosan görcsölök, hányok.
Emiatt lehet fogamzásgátlót szedni?
emiatt szedek fogamzásgátlót, szedtem egész életemben, csak akkor nem mikor terhes voltam (és előtte mikor babát akartam)
36 éves vagyok.
Csak az a baj, hogy én még tanulok és anyával nem lehet ilyenről beszélni, meg sem értené. Ha gyógyszert kell szednem azt sehogyan sem tudnám eltitkolni.
Valami következménye lesz, ha így marad? Mert nekem is jobb, ha kevesebbszer jön meg, de egyre rosszabb eddig.
Ezt hogyan magyarázzam meg anyának? Azon gondolkodtam, hogy várok még meg tudom majd magamnak is venni a gyógyszert.
Eddig egyszer voltam nőgyógyásznál, de apa lek...vázott, hogy csak mutogatni akarom magam. Akkor egy fertőzés miatt voltam és, hogy 4 hónapja nem jött meg. Egyébként anyával ilyenről nem lehet beszélni, soha mégcsak a tampont se vette meg. Az ilyen téma tabu nálunk.
Anyának daganat volt a méhében és kivették neki azt, meg a petefészkeit is. Néha félek, hogy esetleg én is öröklöm. 15 éve volt kb., de soha nem beszélt róla, egyszer takarításkor megtaláltam a leletét a padláson.
Nagyon elutasít minden ilyen témát, mintha még 4 éves lennék, akinek nem beszélünk ilyenről. Annyira utálom érte.
Elmegyek orvoshoz, mert ez már tényleg nem normális, hogy nem jön meg. Gondoljanak, amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!