Az lehetséges hogy én nem tudok majd szexelni? L
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egyszer mikor próbáltam volna az ujjamat feldugni egyszerüen sehogy sem ment , nedves voltam de mégsem .., fèlek hogy ez a jövőben gondot jelent ha egy vastagabb "tárgy" kerülne oda, ès nem tud majd..,mert valami gátolja vagy nincs lyuk vagy èn már nem is tudom mire gondoljak .Menstruációm van, szóval valahol ki kell jöjjön , de akkor nem tudom mi a baj ..2016. okt. 14. 19:52
11/11 anonim válasza:
Nehezebben fog bemenni első pár alkalommal az biztos, de utána már jó lesz.
Én is így voltam mint te. De amit tudok mondani a múltbéli hibáimból tanulva az az, hogy síkosítóval, illetve olyan férfival akivel megvan a bizalom nem lesz gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!