Peteéréskor vérzés? Meddig tart kb?
Figyelt kérdés
Mindig megérzem mikor van peteérés, eddig még sose véreztem ilyenkor (43 éves vagyok) ha számít valamit, fogamzásgátló tablettát nem szedek. A mensesem mindig pontos.2016. okt. 14. 17:40
1/2 anonim válasza:
Hat ez fiatal lanyoknal 1-2 nap es azt jelenti, hogy nagyon termekeny vagy, de nalad inkabb mar a menopauza hormonalis valtozasai okozhatjak. Edesanyam is 43 eves kora korul esett bele. Mas tuneted nincs? Ha nem mulik akkor erdemes lesz nogyogyaszhoz menni, mert szamithatsz ezutan durva menstruacios zavarokra, amire altalaban Norcolutot irnak fel, vagy esetleg osztrogen injekciot.
2/2 A kérdező kommentje:
Semmi más tünet nincs. Nem rég voltam citológián s kérdeztem a dokit a menupauzáról azt mondta, mivel 5 éve szültem ez kifog tolódni 50 körülre. Hát nem tudom.
2016. okt. 14. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!