12 éves lány vagyok, akinek megvan, folyton viszket a szeméremajkam, nem akarom elmondani anyámnak, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. okt. 3. 19:04
1/7 anonim válasza:
Hát szerintem mond el anyukádnak...nem ciki az hidd el még örülni is fog h segítséget kérsz tőle. DE inkább mond el nehogy valami betegség vagy gomba legyen! Jobb az elő vigyázatosság!
2/7 anonim válasza:
szió, szerintem valami enyhébb gomba, ha anyuddal elmentek nődokival, az ír fel rá valamit, és hamar elmúlik. Nem ciki egyáltalán, miért lenne az?
3/7 anonim válasza:
én fiú vok.És nem szégyellem elmondani hogy viszket a tököm!xd
5/7 anonim válasza:
Vagy menj el a gyógyszertárba és vegyél canesten kupot![csak azzal az a baj hogy kicsi és hamar elolvad]
xdxdxd
6/7 anonim válasza:
Vagy a leg 1 szerübb hogy vakard meg!
7/7 anonim válasza:
Használsz intim szappant?Ha nem akkor próbáld ki..Vagy anyudét ha meg nem használ vesd fel nála a témát hogy a táborban láttad vagy amikor a barátnődnél aludtál hogy mindenki hozott,és használ.Ha ez sem segít akkor orvos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!