Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Velgyn fogazásgátló mellett...

Velgyn fogazásgátló mellett napi 1-2 szál cigi?

Figyelt kérdés
van aki dohányzik velgyn mellett? ..mert ugye a tájékoztatóban benne van,hogy ne tegyük... de napi 1-2 szál közepes erősségű cigi is vészes lehet? vagy ennyit képes lehet még tolerálni gond nélkül a kettő együtt?
2016. okt. 13. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
fogazásgátlo? Nyugodtan cigizhetsz mellette.
2016. okt. 13. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Boccs, de ez tul magas labda volt,1. meg leutotte :D
2016. okt. 13. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Én is azt szedem, de nem dohányzom. Szerintem nem hatástalanítja, csupán a vérrögképződéshez lehet valami köze. De nem vagyok biztos benne, kérdezd meg az orvosod. Amikor felírta a Velgyn-t, tisztában volt vele, hogy dohányzol?
2016. okt. 13. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Irónia mond valamit? Ha nem tudod értelmezni a tájékoztatóban leírtakat, akkor mi is hiába írunk itt akármit.
2016. okt. 13. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, veszélyes.

Aki dohányzik, 12 évvel hamarabb meghal, mint egy nem dohányzó.

A fogamzásgátló nikotinnal kombinálva vérrögöt képezhet: trombózis, embólia, infarktus alakulhat ki.

Ha mázlid van, akkor pont nem. Ha kevésbé van mázlid, akkor igen. Nem tudhatod előre, van-e vakszerencséd vagy nincs.

Ne gyújts rá és kész.

2016. okt. 13. 13:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mikor felírta már hónapok óta nem dohányoztam...ennek úgy 2 éve.. Most időnként ismét.. új környezet,új munka,új feladatok,.. hozza a stresszt... van,hogy elveszik a kitartás..és akkor jön a cigi...
2016. okt. 13. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Aha, csak ez nem sokáig fog 1-2 szál maradni, azt nagyon jól tudod te is.
2016. okt. 13. 13:32
 8/9 A kérdező kommentje:

:) aha. ok. nem gyújtok :)

..nem az értelmezéssel vannak problémáim...

tapasztalatok érdekelnének és nem szövegértés elemzés kötözködés.

2016. okt. 13. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem biztos, hogy fog még neked az ideírni, aki kipróbálta ezt a kombinációt. A fogamzásgátlót önmagában kialakulhat vérrög, a dohányzástól is, akkor szerinted a 2 együtt tök jó, ugye?
2016. okt. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!