Velgyn fogazásgátló mellett napi 1-2 szál cigi?
Figyelt kérdés
van aki dohányzik velgyn mellett? ..mert ugye a tájékoztatóban benne van,hogy ne tegyük... de napi 1-2 szál közepes erősségű cigi is vészes lehet? vagy ennyit képes lehet még tolerálni gond nélkül a kettő együtt?2016. okt. 13. 13:01
1/9 anonim válasza:
fogazásgátlo? Nyugodtan cigizhetsz mellette.
2/9 anonim válasza:
Boccs, de ez tul magas labda volt,1. meg leutotte :D
3/9 anonim válasza:
Én is azt szedem, de nem dohányzom. Szerintem nem hatástalanítja, csupán a vérrögképződéshez lehet valami köze. De nem vagyok biztos benne, kérdezd meg az orvosod. Amikor felírta a Velgyn-t, tisztában volt vele, hogy dohányzol?
4/9 anonim válasza:
Irónia mond valamit? Ha nem tudod értelmezni a tájékoztatóban leírtakat, akkor mi is hiába írunk itt akármit.
5/9 anonim válasza:
Igen, veszélyes.
Aki dohányzik, 12 évvel hamarabb meghal, mint egy nem dohányzó.
A fogamzásgátló nikotinnal kombinálva vérrögöt képezhet: trombózis, embólia, infarktus alakulhat ki.
Ha mázlid van, akkor pont nem. Ha kevésbé van mázlid, akkor igen. Nem tudhatod előre, van-e vakszerencséd vagy nincs.
Ne gyújts rá és kész.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mikor felírta már hónapok óta nem dohányoztam...ennek úgy 2 éve.. Most időnként ismét.. új környezet,új munka,új feladatok,.. hozza a stresszt... van,hogy elveszik a kitartás..és akkor jön a cigi...
2016. okt. 13. 13:28
7/9 anonim válasza:
Aha, csak ez nem sokáig fog 1-2 szál maradni, azt nagyon jól tudod te is.
8/9 A kérdező kommentje:
:) aha. ok. nem gyújtok :)
..nem az értelmezéssel vannak problémáim...
tapasztalatok érdekelnének és nem szövegértés elemzés kötözködés.
2016. okt. 13. 13:41
9/9 anonim válasza:
Hát nem biztos, hogy fog még neked az ideírni, aki kipróbálta ezt a kombinációt. A fogamzásgátlót önmagában kialakulhat vérrög, a dohányzástól is, akkor szerinted a 2 együtt tök jó, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!