Szerintettek tényleg elkellene mennem orvoshoz?
Szóval nem olyan rég van meg a Menstruációm. Június óta. És 3 hónapja mindig előbb megjön. Kb. 9 nappal. Anya már múltkor elakart menni a nőgyógyászához. Aki férfi, és rögtön ellenkeztem. Mivel biztos hogy nem fog bennem egy férfi nőgyógyász turkálni.Így múlt hónapba hagytuk. Most is előbb megjött. 21-e körül kellett volna, és tegnap megvolt. Szerintettek ez csak azért van mert nem állt még rendesen be?! Meg nem tudják a szervezetemnek megszabni vagy ilyesmi...
13 éves vagyok.
Olyan nincs, hogy mindig 9 nappal előbb jön meg. Abban mi a nem rendszeres?
Egyébként meg, amikor megjön, évekig nem is biztos, hogy beáll még rendesen. A másik meg, hogy nem minden nőnek 28 napos a ciklusa. Nekem pl. 31-32 napos volt mindig. Ez is normális, és ha neked mondjuk 25-26 napos, az is.
Inkább nyelvtan tanárhoz menjél el, mert írni azt nem tudsz. Nőgyógyászatilag - a leírtak alapján - nincs semmi bajod.
Nem kell szégyelned, hogy férfi az orvos. Elhiheted, hogy elég nemiszervet lát egy nap alatt, esetenként szülést/ egyéb beavatkozást is elvégez. Neki olyan ez, mint az eladónak a sampon, amit beblokkol a kasszánál, szóval már "fel se tűnik neki".. Sokszor igazából oda sem néz, hacsak nem konkrét hüvelyvizsgálatot végez.
4 hónap alatt amúgy még lehet rendszertelenség a menzeszben, de el is lehet egy rutinvizsgálatra menni orvoshoz. Ne aggódj, az orvos nem fog durván bánni veled, nem kell előtte kellemetlenül érezni magad, hiszen neki ez egy " munka". Hidd el, látott már különb dolgokat is ;)
2 gyerekes anya
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Sokat segítetettek!:)
Meg nyugodtam!:)
Kedves második!:)
Köszönöm a válaszod!:)
De szerintem semmi baj nincs a helyesírásommal!:)
Helyesebben írok mint néhány 13 éves.
"De szerintem semmi baj nincs a helyesírásommal!:)
Helyesebben írok mint néhány 13 éves."
IGEN!? És akkor ezek mik?? "elkellene mennem", "elakart menni", "múlt hónapba".
Ennek a mondatnak pedig simán semmi értelme: "Meg nem tudják a szervezetemnek megszabni vagy ilyesmi..." - ki és mit?? Hmm??
Szóval ezzel törődj inkább, mivel egészségileg nincs bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!