Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintettek tényleg elkellene...

Szerintettek tényleg elkellene mennem orvoshoz?

Figyelt kérdés

Szóval nem olyan rég van meg a Menstruációm. Június óta. És 3 hónapja mindig előbb megjön. Kb. 9 nappal. Anya már múltkor elakart menni a nőgyógyászához. Aki férfi, és rögtön ellenkeztem. Mivel biztos hogy nem fog bennem egy férfi nőgyógyász turkálni.Így múlt hónapba hagytuk. Most is előbb megjött. 21-e körül kellett volna, és tegnap megvolt. Szerintettek ez csak azért van mert nem állt még rendesen be?! Meg nem tudják a szervezetemnek megszabni vagy ilyesmi...

13 éves vagyok.

2016. okt. 13. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha mindig 9 nappal elobb jon meg, akkor nincs baj, mert rendszeres. Amugyis meg teljesen normalis lenne, ha akar honapokra kimaradna, vagy ossze-vissza verezgetnel. Nyugi. Semmi bab
2016. okt. 13. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy mindig 9 nappal előbb jön meg. Abban mi a nem rendszeres?

Egyébként meg, amikor megjön, évekig nem is biztos, hogy beáll még rendesen. A másik meg, hogy nem minden nőnek 28 napos a ciklusa. Nekem pl. 31-32 napos volt mindig. Ez is normális, és ha neked mondjuk 25-26 napos, az is.

Inkább nyelvtan tanárhoz menjél el, mert írni azt nem tudsz. Nőgyógyászatilag - a leírtak alapján - nincs semmi bajod.

2016. okt. 13. 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért, hogy tudd, nem turkálna benned, nagyon maximum hasi ultrahangot csinálna. Egyébként ha téged nem zavar, hogy ilyen sűrűn van meg, akkor ráérsz vele. De engem tuti az idegbaj kerülgetne, hogy már megint ez.
2016. okt. 13. 08:45
 4/10 anonim válasza:

Nem kell szégyelned, hogy férfi az orvos. Elhiheted, hogy elég nemiszervet lát egy nap alatt, esetenként szülést/ egyéb beavatkozást is elvégez. Neki olyan ez, mint az eladónak a sampon, amit beblokkol a kasszánál, szóval már "fel se tűnik neki".. Sokszor igazából oda sem néz, hacsak nem konkrét hüvelyvizsgálatot végez.

4 hónap alatt amúgy még lehet rendszertelenség a menzeszben, de el is lehet egy rutinvizsgálatra menni orvoshoz. Ne aggódj, az orvos nem fog durván bánni veled, nem kell előtte kellemetlenül érezni magad, hiszen neki ez egy " munka". Hidd el, látott már különb dolgokat is ;)

2 gyerekes anya

2016. okt. 13. 09:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány nap telik el két menstruáció első napja között?
2016. okt. 13. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy, ráadásul pár hónapja menstruálsz, teljesen normális, ha rendszertelenül jelentkezik. 18-20 éves korig bármikor előfordulhat ilyesmi. :)
2016. okt. 13. 11:43
 7/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Sokat segítetettek!:)

Meg nyugodtam!:)

2016. okt. 13. 13:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves második!:)

Köszönöm a válaszod!:)

De szerintem semmi baj nincs a helyesírásommal!:)

Helyesebben írok mint néhány 13 éves.

2016. okt. 13. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Látom, kérdésre válaszolni nem sikerült. Na mindegy, nekem nem érdekem.
2016. okt. 13. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:

"De szerintem semmi baj nincs a helyesírásommal!:)

Helyesebben írok mint néhány 13 éves."

IGEN!? És akkor ezek mik?? "elkellene mennem", "elakart menni", "múlt hónapba".

Ennek a mondatnak pedig simán semmi értelme: "Meg nem tudják a szervezetemnek megszabni vagy ilyesmi..." - ki és mit?? Hmm??

Szóval ezzel törődj inkább, mivel egészségileg nincs bajod.

2016. okt. 13. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!