Akinek volt húgyúti fertőzése válaszolna?
Milyen tünetek voltak és mennyi idő után múlt el?
Szombaton kezdődött viszketéssel és égő fájdalommal..tegnapra jobb lett,ma viszont közbe fáj a hasam és véres a vizeletem.Voltam dokinál...beigazolódott a vizelet vizsgálat alapján:húgyúti fertőzés.genny,vér és fehérvérsejtek vannak a vizeletemben.azt mondták nagyon ronda..Kaptam Suprax antibiotikumot,5 napig kell szednem.
A hasfájás miatt aggódom mivel eddig nem volt..Ez normális?Kinek hogy alakult ez a betegség?Mennyi idő alatt lesz jobb?
Nem lehet a gyógyszer mellékhatása mert még csak 1et vettem be belőle..
Ez az alhasamban nyilalló fájdalom..gondolom a gyulladás miatt..csak nem szeretném ha komolyabbra fordulna.. 🙁
Valoszinu, hogy felszallo fertozesed van. Az antibiotikum elvileg elmulasztja. Nogyogyasznal voltal, vagy haziorvosnal?
Probiotikumot viszont tenyleg jo ha szedsz antibiotikum kura alatt es utan.
Hát pedig ez már komolyoabb. Ha a hasad fáj már valszeg felkúszott a gyulladás a hólyagodra. A gyógyszernek 2-3 nap alatt hatnia kéne, ha nem lesz jobb menj vissza a dokihoz, ha jobb lesz a gyógyszert akkor is szedd végig.
Én már a viszketésnél elszoktam kezdeni uragint+tőzegáfolyát szedni, az 1-2 nap alatt helyre tesz.
Nőgyógyásznál voltam tegnap aki vizsgálat nélkül(!!!)hüvelykúpot írt és kenőcsöt gombára.a háziorvos azt mondta egyelőre ne menjek el másik nőgyógyászhoz hanem szedjem be a gyógyszert és használjam amit a nőgyógyász írt.
A hasfájás már jobb.egyébként nem folyamatosan fáj csak néha előjön..viszont a rózsaszínes vizelet még mindig van, meg gondolom az meg lesz is amíg nem hat a gyógyszer.
Remélem nem lesz komolyabb..
Semmi rosszat nem csinált a nőgyógyászod, nem kell rajta kiakadni. Az antibiotikum szedése után a nők döntő többsége begombásodik. Ehhez nem kell vizsgálat.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!