Nőgyógyász vagy bőrgyógyász?
Figyelt kérdés
A napokban egy elég nagy, diónyi méretű csomó jött ki a combom belső oldalán, közel a nemiszervemhez. Bőr alatti, és eléggé fáj, mivel pont ott dörzsöli a nadrág, illetve séta közben is fáj. Kihez forduljak ezzel, bőr- vagy nőgyógyászhoz? Bőrgyógyász előtt nem lenne furcsa mutogatni ott magam?
24N
2016. okt. 12. 11:59
1/4 anonim válasza:
Ha nem a nagy-,vagy kisajkadon van,akkor inkább bőrgyógyász. És nem furcsa,mert a bőrgyógyászok is szoktak venni pl. kenetet is a hüvelyből,vagy a pénicsből. Én inkább oda mennék.
2/4 anonim válasza:
Ha nem a nemi szerveden van, akkor szerintem is bőrgyógyász. Keress egy női bőrgyógyászt, akkor nem lesz annyira kínos neked :)
3/4 anonim válasza:
Egyik sem, az ilyen problémával sebészetre kell menni. :) Valószínűleg egy szőrtüsző gyulladt be.
4/4 anonim válasza:
Bőrgyógyászhoz vagy sebészetre menj! Igaza van az előttem szólónak, valószínűleg szőrtüsző gyulladás / furunkulus lesz az! Ne aggódj, nem ciki vele orvoshoz menni, rengeteg nőnek van ilyen problémája! A sebészeten alaposan kitakarítják és akkor soha többet nem jön vissza. Ha viszont vársz vele, a vérárammal terjedhet és egyre több jöhet ki rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!