Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat ha egy tampont...

Mitől fájhat ha egy tampont vagy akár az ujjammal érek hozzá?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy magyarázzam érthető legyen de ha felhelyezek egy tampont fáj, most hogy hüvely tablettát teszek fel az is illetve ha az ujjamal nyúlok fel akkor is, a szeméremdombon felett picivel és egy ilyen égető, fájdalom érzést tapasztalok rettenetes.

Voltam nőgyógyásznál ő sok mindent mondott, hugyhólyag fertőzés, Candidám van stb de még mindig fáj és sex közben(amikor egyáltalán tudtam is, mert volt amikor annyira fájt, hogy nem) néhány pozicóban is fájdalmas volt ha hátrább dőltem..Valaki esetleg tudna segiteni?Öröke igy lesz??

2016. okt. 11. 19:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A gombát időnként nagyon nehéz kikezelni,főleg ha van szexuális partnered és őt nem kezelik veled egy időben. Márpedig ezt kevés nőgyógyász teszi.
2016. okt. 12. 11:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha én betolnam a 18 centis farkamat,nem fájna többé semmid sem!
2022. dec. 24. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!