Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam meg anyukámnak...

Hogy mondjam meg anyukámnak hogy megjött?

Figyelt kérdés
tuti tippeket várok
2010. ápr. 25. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
telifogsorral: Anya, nagylány lettem! ---> ez szerintem az olyan, ami jó, feltéve ha anyudnak van humorérzéke, ha nincs, akkor: anya, megjött...
2010. ápr. 25. 17:41
 12/17 anonim válasza:
100%

Egyenesen mondd a szemébe:)

Ne parázz!

2010. ápr. 25. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező és sorstársai! Miért nem értitek meg, hogy a menstruációt nem kell szégyellni és úgy csinálni, mintha valami rossz, természetellenes dolog lenne? Egyszerűen mondd, hogy menstruálsz!!!
2010. ápr. 26. 07:20
 14/17 anonim ***** válasza:

fuh én megosztom az ilyen történetemet veletek.. :D

egyszer elvittük tesómat koleszba vissza..mondjuk előte bemegyünk akk tescoba..szétnézni..kb.. 300 kmre voltunk otthonról...amikor megszólaltam h anya véres a gatyám...anya hirtelen megállt az útszélén..rájött h megjött...erre vissza a akocsiba..tesóm szétröhögte magát h mien hülyén közöltem...aztán gyorsan 120al tescoba..

wcs néni takarít..rohanok h sürgősen betétet kell betennem mert elvérzek.. :D tesóm fogta a fejét..aztán koleszben ugyanezt eljátszottam...vissza gondolva kicsit se jött váratlanul.. :D

2010. ápr. 26. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Én boldogan újságoltam neki (már amennyire a görcseim engedték a boldogságot), és még aznap vettünk két szelet sütit magunknak, amit jóízűen be is faltunk. ^^
2010. ápr. 28. 00:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos jó fej anyukád van.Egyszerűen csak .mond meg neki.

Nagyon fog örölni hogy nagylánylettél főleg hogy elmontad nekki.=)Hidd el nem olyan nagy ügy természetes dolog minden nő ééletében.Eddig biztos azt vártad hogy "Ngylánylegyél"akkor semmi izgulnivaló NINCS!!!

Egyszer neki is odakellett állni ezzel a mondattal!!=)SOK SIKERT!Szurkolok

2011. márc. 16. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:

én nem mondtam el neki,csak reggel arra kelltem h a nadrágom+ágy csupa barna...(alvadt vér)beszaladtam a fürdöszobába és rájöttem h az vér...sírtam,mert tudtam h most már azokon a napokon nem csinálhatok bármit(tánc,uszás)aztán behívtam a fürdőszobába és megmutattam neki h 'az" az?mondta h igen de eléggé meglepődött...én sírtam mint állat de ő azt mondta legalább mert ezen is túl VAGYUNK:)))lezuhiztam hozott betétet és kész...azóta ha késik vagy bármi ő az első akit megkérdezek:)

12/l

jah és 11 voltam amikor megjött..:(

2011. jún. 12. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!