Ti hogyan készültök a menstruációra?
Figyelt kérdés
EZ így furán hangzik de amikor tudom hogy pár napon belül várható hogy meg fog jönni mindig hordok magam közelébe betétet, tampont, teszek be tisztasági betétet de mégis folyamatosan aggódom hogy nehogy pont akkor jöjjön meg amikor nincs lehetőségem mosdót használni. Ti ezt hogyan oldjátok meg?2016. okt. 6. 13:15
11/12 anonim válasza:
Nekem is késett, éveken át 34-36 napra jött meg. A cickafark tea hozta rendbe, néhány hónapig ittam és 29 napos lett ime már egy fél éve pedig nem is iszom már a teát rendszeresen. Tinikorom után nekem megrövidült, és úgy is maradt-mái napig 2 nap rendes és 1-2 alig, szinte már semmi. Annyiban változott, hogy nem olyan fájdalmas és gyorsan távozik minden, higabb. Premenstruációs szindrómán a rendszeres torna segitett sokat, valamint hogy több vitamint viszek be, zöldséget gyümit többet eszek, és halat. Lényegében egészségesebb és erősebb a testem, igy könnyebben viselem a havit is.
12/12 anonim válasza:
Hát én nagyon de nagyon utálom amikor meg van , de az a szerencsém hogy nekem is csak kb 2 nap rendesen meg van 2 nap meg semminek mondható és elég pontos általában vasárnap barna folyás van-reggel úgy ébredek hogy már meg van. Utálom ezt de el kell fogadnom :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!