Nuvaring mellékhatások?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Most kezdtem el hasznàlni a Nuvaring hüvelygyürüt ès nem tudom, hogy amik jelentkeztek nàlam tünetek azok lehetnek e a mellèkbatàsok.Kb teljesen megszünt a szexuàlis vàgyam,folyamatosan hangulat ingadozàsaim vannak,èrtem ezalatt, hogy egyik pillanatba mindenen felidegesítem magam és a màsik pillanatban meg teljesen nyugodt vagyok.Úgy vettem észre, hogy talàn van hüvelyi folyàsom a megszokottnàl több de viszont semmi kellemetlen tünettel nem jàr.Alhasi fàjdalom, nem erös csak olyan mintha megakarna jönni érzésem van.Most lesz 2 hete, hogy hasznàlom és picit úgy érzem, hogy ezek a tünetek erösödnének nem elmúlnak.Ha nektek van jó illetve rossz tapasztalaitokakkor leírnàtok nekem létszives.Szép napot mindenkinek :)2016. okt. 5. 13:20
1/3 anonim válasza:
Az első 3 hónapban előfordulhatnak ilyenek, ha utána is tartósan fennáll, akkor kell orvoshoz menni. Ilyenkor amúgy hajlamosak vagyunk minden kis tünetet a fogamzásgátlónak tulajdonítani, ha letelik a kezdeti "izgatott" időszak, biztosan jobb lesz. :)
2/3 anonim válasza:
Ugyanezeket tapasztaltam + hányingert 3 hónapig, aztán a 4.nél abbamaradtak hála! :) A folyást növeli, arra kell vigyázni hogy mindig tiszta kézzel tedd fel/vedd le. Nekem 1 év alatt semmi gond nem volt vele, csupán annyi hogy fájdalmasabb lett a vérzésem (de kevesebb is!) és csak a libidóm csökkent le, de az sajnos minden hormonálistól :\
3/3 anonim válasza:
Mikor elkezdtem nem tapasztaltam vágycsökkenést bár mikor 1 hónapig szünetelnem kellett úgy 2 hétig csak a szexen járt az eszem, szóval ki tudja.
A hangulatingadozás lehet a hormonok miatt, elvileg be kell majd állnia, nekem annyi mellékhatása volt hogy a niagara vízesés+ágyon fetrengős görcs havimból csinált egy olyat amit egész nap túlélek egy super plusz tamponnal és csak kicsit fáj a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!