Nem jött meg szeptemberben, mitől lehet?
Nem jott meg szeptemberben mitol lehet? Nem fekudtem le senkivel szoval ilyeneket ne irjatok h terhes vagyok! Na de mindig csak olyan volt h a tisztasagi beteten volt egy keveske (mondjuk ki) ver . Gyogyszert ritkan fogyasztok,akkor is apranaxot fej fjas ellen ill szept. Vege fele elkezdtem magneziumot szedni(szinten fejfajas ellen).
Valakinek barmi otlet ? Anyum orvos azt mondta h ez normalis(?) Mert h ugye meg fiatal vagyok. De 4eve mar meg van.
Elore is koszonom a normalis valaszokat!
15L
Bármi közrejátszhat. Nekem felnőtten volt, hogy kimaradt egy, előtte és utána meg folyamatosan rendszeres időközben jött. azóta se tudom, mi okozhatta, de semmi problémám nem volt belőle.
Nyugodj meg, a te korodban még simán lehetnek ilyen kimaradások, ha idegesíted magad miatta, az is hozzájárulhat, hogy még később jöjjön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!