Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló tablettától...

Fogamzásgátló tablettától lehetséges, hogy fáj valakinek a szíve?

Figyelt kérdés
Mostanában naponta egyszer legalább szúr a szívem, hamar elmúlik (1-2 percen belül), és nagyon fáj ha levegőt veszek közben. Nem tudom mi okozhatja, ugyanis igyekszem egészségesen élni, kávét iszok, de csak tejeskávét, vagyis inkább a tejet ízesítem a kávéval. És nem is biztos, hogy a szívem fáj, hanem csak beszorul a levegő valahová, azt érzem :S Viszont fogamzásgátlót szedek kb. 2 éve, eddig még semmi baj nem volt vele, de tudom, hogy sok mellékhatása lehet. Ma vagy holnap szeretnék elmenni az orvoshoz, kicsit meg vagyok ijedve. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy valaki volt e már hasonló helyzetben? 21/L

2016. szept. 29. 07:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Azonnal menj el orvoshoz, mivel a fogamzásgátló növeli a trombózisra való hajlamot, illetve a szívbetegség kockázatát. És hagyd abba a szedését.
2016. szept. 29. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!