Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kimaradó menstruációnak lehet...

Kimaradó menstruációnak lehet bármi komoly oka? Soha nem maradt még ki 23L

Figyelt kérdés

Pár napja eszembe jutott,hogy biztosan meg fog jönni,mert már ideje lenne,majd mikor utána számoltam a dolgoknak rájöttem,hogy már kb 12-14 napja kellett volna véreznem. Kicsit rágörcsöltem azóta a témára,mert kb 3 hete volt egy vérvételem ahol az eredményeim mind olyanok voltak,hogy vagy határértéken vagy kicsivel alatta (nem nőgyógyászati célú). Igazából nincs semmilyen fájásom soha nem is volt menstruáció alatt sem.

Nem szoktam nőgyógyászhoz járni,voltam már életemben vagy 4x ,de hiába a legjobbakhoz mentem egyáltalán nincs jó tapasztalatom,igaz kedvesek voltak,de valahogy soha nem voltam elégedett,mert a gondjaimat kb félvállról vették nem kaptam kellő tájékoztatást.Nem élek szexuális életet kb 3 éve így biztosan nem vagyok terhes sem.

2016. szept. 25. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:

elvileg egyszer-egyszer normális lehet ha csak úgy kimarad..

de sok mindentől is késhet. Szerintem várd meg hogy a kövi megjön-e, s ha nem akkor viszont én elmennék dokihoz a helyedben.

2016. szept. 25. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A stressztől is kimaradhat egy, de ha mégegyszer nem jön meg, akkor menj el dokihoz.
2016. szept. 25. 14:38
 3/8 A kérdező kommentje:
rendben akkor várok még vele vagy 3 hetet,remélem semmi komoly,mert elég rémisztő.
2016. szept. 25. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy bármi lenne. Főleg ha terhes sem lehetsz.
2016. szept. 26. 12:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Talán pont azért lehet komoly? :D a terhességnél ez érthető,de egy egészséges embernél miért maradna ki? Életemben ilyen még nem történt mindig napra pontosan megjön úgyhogy igenis bármi komoly dolgot jelezhet,nyilván még kivárom a 2. hónapot is,de ha akkor sem jön meg akkoris semmiség?
2016. szept. 26. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam ,hogy akkor is semmiség. Elvileg normális ha kimarad valamikor. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. persze az is lehet, hogy bajod van.. szerinted távgyógyításban megoldjuk ?
2016. szept. 27. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is pár éve kimaradt egy. Voltam utána dokinál, azt mondta előfordul. Nyugi. :)

27/N

2016. szept. 30. 12:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Várok még vele vagy 3 hetet,hogy biztos ami biztos,hátha addig megjön :)
2016. szept. 30. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!