Kimaradó menstruációnak lehet bármi komoly oka? Soha nem maradt még ki 23L
Pár napja eszembe jutott,hogy biztosan meg fog jönni,mert már ideje lenne,majd mikor utána számoltam a dolgoknak rájöttem,hogy már kb 12-14 napja kellett volna véreznem. Kicsit rágörcsöltem azóta a témára,mert kb 3 hete volt egy vérvételem ahol az eredményeim mind olyanok voltak,hogy vagy határértéken vagy kicsivel alatta (nem nőgyógyászati célú). Igazából nincs semmilyen fájásom soha nem is volt menstruáció alatt sem.
Nem szoktam nőgyógyászhoz járni,voltam már életemben vagy 4x ,de hiába a legjobbakhoz mentem egyáltalán nincs jó tapasztalatom,igaz kedvesek voltak,de valahogy soha nem voltam elégedett,mert a gondjaimat kb félvállról vették nem kaptam kellő tájékoztatást.Nem élek szexuális életet kb 3 éve így biztosan nem vagyok terhes sem.
elvileg egyszer-egyszer normális lehet ha csak úgy kimarad..
de sok mindentől is késhet. Szerintem várd meg hogy a kövi megjön-e, s ha nem akkor viszont én elmennék dokihoz a helyedben.
Nekem is pár éve kimaradt egy. Voltam utána dokinál, azt mondta előfordul. Nyugi. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!